Oj

Oj vad jag sög på att blogga. Men insåg dagen efter att jag startat upp igen att oj vilka tråkiga inlägg det kommer bli. Gör i princip samma saker varje dag och har heller inte några ridpass att uvärdera eftersom jag endast rider Iwacor en dag i veckan. 
 
Men lite roliga saker har det hänt
- Medans Lina har varit bortrest har jag fått rida 2 lektioner för Marianne. Första var på Hardy för ungefär 2 veckor sedan, den andra var igår på Mexx. Blir dock väldigt ledsen för 
jag har tappat så otroligt mycket i min ridning, jag är så svag i min sits och jag får helt enkelt inte till det. Men jag antar att det är så som det blir när man inte rider lika mycket som man har gjort förr... 
Även fast jag endast rider Iwacor en dag i veckan så har vi anmält till årets första tävling. Blir bara en LB:2 i Köping, känner mig inte ens redo att rida en LA just nu.. I LB:2 är det ju bara att "styra runt".
 
Utöver det har det inte hänt något spännande, helgerna spenderas i stallet. Antingen på tävling tillsammans med Lina eller tillsammans med hästarna hemma. Annars är vi väldigt uttråkade, 3/4 av huset är ju bortresta och jag vill att de ska komma hem NU!!
 
 
 
 
Jaja, gör väl ett nytt försök igen med det här. 
Puss