To the happy end

Holloj bloggisen!
Är det bra med er? 
 
Vi har kickat igång skolan ordentligt och jag har redan hunnit skicka in en svenska analys, heja mig! I år känner jag mig väldigt motiverad till skolan eftersom vi har fått nya lärare som förhoppningsvis kommer vara bättre än de förra, vi får se hur länge det håller i sig. Ja motiovationen alltså ;) 
 
Första riktiga ridlektionen hade vi i tisdags och jag fick ennu en gång rida bästa Akazie T ♥ Hon har en tendens att vara lite "seg", men med renodling utav grundhjälperna i framridningen så gick hon som en klocka hela ridpasset(något som jag har tagit med mig från lektionerna med Sandra, vill man att hästen ska gå fram så ska den gå fram nu, inte sen) Kati hade satt ihop en liten "bana" med mycket övergångar, snäva svängar och sedan två galopp bommar på långsidan som vi fick rulla över. Akazie taggade till ordentligt över de små bommarna och tyckte att det var så kuul! Skulle kunna rita upp banan och visa för er, men så avancerade ska vi inte bli ;)
 
Iwacoren fick vila i måndags, skrittas ut igår och idag red vi ut och galopperade på grusvägarna. Mycket energi i den lilla grå idag kan jag säga.
Imorgon ska vi träna för Sandra 18.30 och efter det så flyttar vi tillbaka till RS :( 
Jag har valt att ta ur honom ur utbildningen men jag får ha med honom på vilka lektioner som jag vill. Tänker därför att jag har honom på hopplektionerna eftersom vi tyvärr inte kommer kunna ta oss till Sandra två gånger i veckan på både hopp- & dressyr lektion. Dressyr lektioner med skolan har jag inte med Iwacor på då det blir så rörigt om flera dressyrtränare ska säga till vad man ska göra, nu när vi har hittat ett bra koncept vill jag inte ändra på det. Absolut inte. 
 
Annars händer det inte speciellt mycket, träffade Malin som jobbade hos Agneta under förra terminen och hon är verkligen sååå saknad. Nu har jag ju inte spenderat speciellt mycket tid i norra under dessa två veckor som vi gått i skolan, men kan tänka mig att det kommer bli tomt utan henne där. 
 
Nu borde jag sova om jag ska orka upp till morgonstalltjänsten imorgon, puss