Har verkligen inte haft orken till att skriva här sen förra helgen, men nu ska jag verkligen försöka ta nya tag!

En kort sammanfattning av veckan som var så ni vet vad jag har pysslat med ;)

Måndag:
Endast en lektion under dagen, Naturbruk där vi fortsatte jobba med det stora projektet/uppsatsen. Därefter EM stalltjänst och sedan dressyr på Phaffe.

Tisdag:
Hopplektion på Disco, relaterade avstånd för Marie i vita ridhuset (därför bara cavaletti bockar). Gick väldigt bra och hade en fin känsla hela ridpasset. 
Red sedan Phaffe nere på Tågbanan (i mörkret...) och jobbade på med samma sak. Kunde korta ihop galoppen ordentligt och få in 8 spårng emellan de två bommarna med avståndet 21 meter. Kunde sedan länga ut galoppsprången och fick in 5 språng, väldigt nöjd med detta ridpass!

Onsdag :
Uteritt på Giacometti (samma häst som jag hade på ridprovet, tack vare han, och Akazie, fick jag mitt MVG!) som var väldigt pigg. Vi red på galoppbanan, han var pigg och ofokuserad i början men i slutet släppte det och det kändes bra. I svängarna hopade han nästan fran med det släppte som sagt efter ett tag. 

Torsdag:
Dressyr på Phaffe, gick okej bra. Ingen super känsla precis men ingen katastrof heller. 

Fredag:
Uteritt med hela klassen runt Stora Strömsvik, hade Giacometti igen och han var riktigt pigg!
Dressyr nere i Kungs ridhuset på kvällen med Phaffe. Gick inte speciellt bra då han var hur spänd som helst, varken jag eller han gillar det ridhuset. Samma sak här, gick okej men inte super bra. 

Lördag:
Funktionär på Nobembertävlingarna.
Red ut tillsammans med Emelie, galopperade lite på bank banan och sedan gick vi hem igen. Backen var stenhård eftersom det har varit minusgrader hela veckan..

Söndag:
Funktionär 
Red dressyr i Kungs igen, eftersom alla andra ridhus var bokade var det det enda som var ledigt. Joggade honom lite lätt men hade ingen bra känsla. Det var en sånär dag när jag kände mig så otroligt stor på honom, då är det de enda jag tänker på och då funkar ingenting. :(

Idag skrittade jag ut en timma, sedan kom Kristin och red honom. 
Har kanske inte berättat att han flyttar hem på söndag. Han trivs verkligen inte här så det känns inte schysst mot honom. Men nu kommer han till ett stall med utevistelse hela dagarna och stora hagar!


Disco!


Giacometti ( eller Gurkan som han kallas)